Större grupper 20+

Ad-Hoc charter

Vi utför all typ av såväl snabbt uppkommet behov av ad hoc charter som förfrågningar vilka ligger längre fram i tid. Oavsett det gäller ett företag som skall besöka en fabrik, ett styrelsemöte, en incentive grupp, en skolklass, etc bör du fråga oss om en offert – snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Nordic Air Brokers AB erbjuder alla möjligheter till charterflyg oavsett storlek på er grupp. Att hålla ihop gruppen är kanske den mest självklara anledningen till att chartra eget flygplan, ni flyger gemensamt, samordnat och inte minst välordnat.

Charterflyg är tidsbesparande och vid flera tillfällen även mer prisvärt än reguljärflyg. Om du gör en full prisanalys inkluderat främst sparade arbetstimmar men även faktorer som parkering, hotell, måltider, etc är vår erfarenhet att allt fler väljer denna form. Givetvis skall vi vara ödmjuka och nämna att de kunder som har möjlighet att vänta där tiden inte utgör en faktor och lågkostnadsflyg passar, här kan vi ytterst sällan konkurrera.

Sport Charter

Nordic Air Brokers AB arrangerar alla typer av sportcharter med lösningar för såväl lag, sponsorer, fans, media som andra vilka har ett behov av att chartra till sportevent.

Vi har utfört sportcharter sedan företagets start där vi iag tillgodoser våra kunder med marknadens bästa service. Om er värld handlar om att prestera så skall vi se till att bistå med den lilla extra nivån där allt handlar om att prestera.

Olja och Gas samt tung industri

Vi bistår olje- och gasindustrin med såväl besättningsbyten som fraktlösningar. Behov av snabba charterflygningar uppkommer med jämna mellanrum i den dagliga verksamheten där vi agerar snabbt och effektivt som en av de flygmäklare vilka förstår denna del av industrin bäst.

olja

Bil- och tillverkningsindustri

Vi har under de senaste 15 åren arrangerat billanseringar samt företagsskyttlar med personal för främst bilindustrin men vi marker även av ett ökat intresse från andra aktörer inom tillverkning. Vår kunskap inom såväl reguljära personaltransporter, lanseringar i mindre och större sammanhang och snabba fraktlösningar garanterar dig att jobbet utförs med perfektion. När det gäller större projekt ser vi gärna att ett personligt möte bokas.

bilar

Service Plus

Det erbjuds en mängd olika möjligheter till att stärka sitt varumärke interiört eller exteriört där vi nämner några som nackskydd, brickunderlägg, logotype på incheckningsskärmar, goodie-bags, stripning av flygplan. Vi har sett och utfört mycket men lyssnar gärna på nya idéer alternativt informerar er om vilka möjligheter som finns.

flight-back