Mindre grupper 19-

Ad-Hoc charter

Nordic Air Brokers AB erbjuder alla möjligheter till charterflyg oavsett storlek på er grupp. Att hålla ihop gruppen är kanske den mest självklara anledningen till att chartra eget flygplan, ni flyger gemensamt, samordnat och inte minst välordnat. Oavsett det gäller ett företag eller mindre grupp som ska resa bör du fråga oss om en offert – snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Charterflyg är tidsbesparande och vid flera tillfällen även mer prisvärt än reguljärflyg. Om du gör en full prisanalys inkluderat främst sparade arbetstimmar men även faktorer som parkering, hotell, måltider, etc är vår erfarenhet att allt fler väljer denna form. Givetvis skall vi vara ödmjuka och nämna att de kunder som har möjlighet att vänta där tiden inte utgör en faktor och lågkostnadsflyg passar, här kan vi ytterst sällan konkurrera.

Service Plus

Det erbjuds en mängd olika möjligheter till att stärka sitt varumärke interiört eller exteriört där vi nämner några som nackskydd, brickunderlägg, logotype på incheckningsskärmar, goodie-bags, stripning av flygplan. Vi har sett och utfört mycket men lyssnar gärna på nya idéer alternativt informerar er om vilka möjligheter som finns.