Om oss

Varför chartra ett eget flygplan

Att chartra sitt eget flygplan är en speciell upplevelse där du erhåller en skön känsla av kontroll och exklusivitet. Vi anpassar oss efter dina önskade restider, destinationer, måltider, komfortnivå och till viss del även prisnivå. Du bestämmer!

Fritt val av destination utan mellanlandning

Vi ser till att du kommer så nära din destination som möjligt genom att arrangera flyg till mest lämpliga flygplats. Njut av att åka direkt och glöm mellanlandningar vilket ofta sker med reguljära alternativ.

fritt-val

Bekvämt, Effektivt och Flexibelt

Tre ord som beskriver hur det är att chartra ett eget flygplan. Oavsett om du planerar för en kick-off inom Sverige, ett mässbesök inom Europa, ett styrelsemöte i Berlin, en gemensam skidresa till valfri destination eller veckocharter mellan Göteborg och Bergen? Kanske du vill resa diskret i privat regi till Rivieran, kanske behövs en snabb transport av personal eller är du inom musikindustrin och skall boka en turné?

Oavsett anledning till att chartra ett eget flygplan skall du anlita Nordic Air Brokers AB för vår kunskap samt servicenivå.

Övriga flikar på denna hemsida ger bra vägledning, bläddra runt och se vad som finns att tillgå i informationsväg. Det som du inte finner här ber vi att du ringer eller mailar oss om.